Wie zeilen daar nou....
Op deze website wordt geprobeerd een zo volledig mogelijk overzicht te geven van alle zeilnummers van Juniorvletten, Lelievletten en Lelieschouwen, die gebruikt worden door Scouting groepen in Nederland. Deze multifunctionele zeilboten worden voornamelijk gebruikt door leden van Scouting Nederland. Elke zeilboot heeft een uniek zeilnummer met daarboven het teken van de Nederlandse Scouting (een lelie). Aan de hand van het merkteken en zeilnummer kun je op deze site alles over de desbetreffende zeilboot aan de weet komen.
Deze site....
Je kunt via veel verschillende manieren overzichten opvragen over de zeilboten. Van complete lijsten betreffende de gebruikte zeilnummers van Juniorvletten, Lelievletten of Lelieschouwen, tot het specifiek zoeken naar bepaalde gegevens zoals bijvoorbeeld de thuishaven of geschiedenis van de desbetreffende zeilboot. Ook is er veel andere informatie te vinden, zodat alles over deze zeilboten centraal op één site staat. De gegevens zijn nog lang niet compleet maar met hulp van jou kan deze database de meest complete worden die op internet te vinden is.
Juniorvlet Website Zeilnummers
Juniorvlet
Lelievlet Website Zeilnummers
Lelievlet
Lelieschouw Website Zeilnummers
Lelieschouw
Jouw hulp is nodig....
Om alle zeilnummers te vinden heb ik ook jouw hulp nodig. Heb je gegevens, download dan hier (rechtermuis klik, "Doel opslaan als...") het excel info sheet en mail dit naar webmaster@zeilnummers.nl.